Info        Tule mukaan        Historia        Teemat
Mark

SV    EN

Mark
Mark
Millaisen juhlavuoden sinä haluaisit?

Kutsumme kaikkia kokkolalaisia ja Kokkolan ystäviä suunnittelemaan, valmistelemaan ja toteuttamaan kanssamme unohtumaton Kokkolan juhlavuosi.

Kokkolan kaupunki viettää perustamisensa 400-vuotisjuhlaa maanantaina 7.9.2020. Kaupungin merkkivuoden juhlistamiseen on kuitenkin varattu aikaa koko vuosi 2020. Miten sinä ja edustamasi yhteisö haluatte juhlia 400-vuotiasta Kokkolan kaupunkia?

Kokkolan kaupunki haluaa juhlavuodestaan kaupunkilaistensa näköisen. Kaupungin 400-vuotisjuhlien valmistelutoimikunta toivoo saavansa kaupunkilaisilta ja kaupungin ystäviltä ideoita ja ehdotuksia juhlavuoden viettämiseksi. Kaupunki tarvitsee asukkaidensa aktiivisuutta ja energiaa unohtumattoman juhlavuoden järjestämiseksi. Kerro meillä, mitä sinä voisit tehdä tai mitä voisit tarjota kokkolalaisille kaupungin juhlavuonna 2020.

Juhlavuoden toimikunta tutustuu lähetettyihin ehdotuksiin ja myöntää Kokkolan kaupunkia, sen historiaa, tätä päivää tai tulevaisuutta kiinnostavasti kuvaaville tapahtumille tai tuotteille luvan Kokkola 400 -juhlavuoden tunnuksen käyttöön.

Voit tehdä oman ehdotuksesi juhlavuoden ohjelmaksi, tapahtumaksi tai muuten vaan juhlavuotta varten tämän sivun aloitelomakkeella.

Toivomme, että yhteistyötarjouksemme kiinnostaa ja osallistut Kokkolan kaupungin juhlavuoden suunnitteluun ja toteutukseen yhdessä kanssamme.

Ehdota ohjelmaa ︎

︎    ︎